Ελληνικά > Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά;
19 Jul 2018

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά;

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά;

Περιβάλλον, οικονομία της Ε.Ε., μεταναστευτικό, ανθρώπινα δικαιώματα. Οι Ευρωεκλογές έρχονται του χρόνου και σας καλούμε να μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά στον δημόσιο διάλογο εκφράζοντας επαρκώς τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η πλατφόρμα Yourvotematters.eu είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε την αποστολή σας!

Δημιουργώντας το δωρεάν προφίλ σας στην πλατφόρμα, θα μπορείτε να δημοσιεύσετε προτάσεις τις οποίες θα ψηφίζουν και θα σχολιάζουν οι πολίτες, επικοινωνώντας έτσι ευθέως και με σαφήνεια τις θέσεις για σχετικά θέματα σε ευρείες ομάδες ψηφοφόρων.

Οι προτάσεις αυτές θα εμφανίζονται με προτεραιότητα και στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας αλλά και στην ενότητα νέα/μπλογκ του site.

Θα μπορείτε, επίσης, να ασκείτε πίεση στους/τις υποψήφιους/ες των Ευρωεκλογών προς την κατεύθυνση των δικών σας στόχων και αξιών σε ευθυγράμμιση με την αποστολή και την ατζέντα σας, χάρη στην υποστήριξη των πολιτών μέσω της πλατφόρμας.

Ακόμη, σαν οργάνωση/οργανισμός θα μπορείτε να ψηφίζετε και να σχολιάζετε τις πολιτικές προτάσεις των υποψήφιων Ευρωβουλευτών/ριών, επηρεάζοντας έτσι τις δεσμεύσεις τους και πιέζοντας για λογοδοσία απέναντι στο εκλογικό σώμα.

Οι θέσεις σας έχουν σημασία και χάρη στην πλατφόρμα μας θα μπορείτε να επηρεάσετε τον δημόσιο διάλογο ενόψει των Ευρωεκλογών.

Τι περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και μεγαλώστε ακόμη περισσότερο την απήχησή σας!