Ελληνικά > Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι/ες να συνομιλήσετε με τους/τις ψηφοφόρους σας;
19 Jul 2018

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι/ες να συνομιλήσετε με τους/τις ψηφοφόρους σας;

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Είστε έτοιμοι/ες να συνομιλήσετε με τους/τις ψηφοφόρους σας;

 

Οι καιροί είναι δύσκολοι στην επαφή με τους πολίτες: ο λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο, και οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν. Αν σκοπεύετε να είστε υποψήφιος/α στις επερχόμενες Ευρωεκλογές είστε ήδη ένα βήμα μπροστά. Κάντε εγγραφή στην πλατφόρμα μας δωρεάν και επικοινωνήστε με τους/τις πιθανούς/ές ψηφοφόρους σας αλλά και τους/τις διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Είμαστε εδώ προκειμένου να διευκολύνουμε τον διάλογο με τους Ευρωπαίους πολίτες: θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να συνδεθείτε με εκατομμύρια πολιτών σε όλη την Ευρώπη, και να τους παρουσιάσετε τις ιδέες σας και τις πολιτικές σας προτάσεις.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τις θέσεις σας πάνω σε κρίσιμα θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό και να πείσετε τους πολίτες να σας ψηφίσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις και να λάβετε τη γνώμη των πολιτών και της Κοινωνίας των Πολιτών για τις προτάσεις αυτές.

Είναι πολλοί οι λόγοι για να χτίσετε έναν διάλογο με τους/τις ψηφοφόρους και την κοινωνία των πολιτών στην πλατφόρμα yourvotematters.eu!

Συμμετοχή στην πλατφόρμα μας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Για να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας, ακολουθήστε αυτά τα 3 απλά βήματα: 

Εάν είστε νέος/α υποψήφιος/α:

  • Εισάγετε τις πληροφορίες σας εδώ για να εγγραφείτε.

  • Θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail με ένα υπερσύνδεσμο. Θα πρέπει να πατήσετε πάνω σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό. 

  • Ξεκινήστε συμπληρώνοντας το προφίλ σας και μοιραστείτε τη γνώμη σας σχετικά με 15 ψηφοφορίες-κλειδιά 

Εάν είστε Ευρωβουλευτής/ρια

  • Εισάγετε την επίσημη ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail)  (όνομα.επώνυμο@europarl.europa.euεδώ.
  • Θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail με έναν υπερσύνδεσμο. Θα πρέπει να πατήσετε πάνω σε αυτόν τον υπερσύνδεσμο και θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε ένα νέο συνθηματικό.  
  • Χρησιμοποιήστε την επίσημη ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το συνθηματικό σας για να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας.